Πολιτική επιστροφών

Η GoldenGymsService & Techniques δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά την μεταφορά από τρίτο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στις παρακάτω περιπτώσεις και μόνον.
Οι επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα περνούν από τη διαδικασία τεχνικού ελέγχου πριν προχωρήσουμε σε αποζημίωση, ώστε να επιβεβαιωθεί ο λόγος επιστροφής και να διαπιστωθεί ότι η βλάβη προκύπτει από κατασκευαστικό λάθος και όχι λόγω κακής μεταχείρισης.

Σημείωστε ότι κάποια προϊόντα θα πρέπει να ελεγχθούν από ειδικό τεχνικό μας στο εξουσιοδοτημένο serviceτης εταιρείας μας και ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση.

Αν το προϊόν δεν αποδειχθεί ως ελαττωματικό μετά τον έλεγχο, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη και βαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.


Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα προχωρήσουμε στην αντικατάστασή του.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ


Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109952931 ή στο email info@goldengyms.gr


Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς. Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς είτε με email.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ