Δίκτυο Συνεργατών

Είμαστε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρία με πλήρη εξειδίκευση. Δραστηριοποιούμαστε στην εγκατάσταση, τη συντήρηση, την επισκευή και τη πώληση οικιακών και επαγγελματικών οργάνων γυμναστικής.
Με 15 χρονια εμπειρίας, συνέπεια και επαγγελματισμό, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και είμαστε πρώτοι στην προτίμηση αλυσίδων γυμναστηρίων, επαγγελματιών και ιδιωτών, που απευθύνονται σε εμάς για τον εξοπλισμό των γυμναστηρίων τους αλλά και για τη συντήρηση και την επισκευή όλων των οργάνων και των μηχανημάτων γυμναστικής.

Επεκτείνουμε και επενδύουμε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας ώστε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες παροχές υπηρεσιών και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.
Οι υπηρεσίες της GoldenGyms φτάνουν σε εσάς, μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων μας σε Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κρήτη, Ρόδο, Ξάνθη και Φλώρινα.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστούμε και να γίνετε μέλος της οικογένειας της GoldenGyms παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε κοντά σας...

Με άμεση εξυπηρέτηση, λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και συμβουλές για τη σωστή χρήση, συντήρηση και λειτουργία του εξοπλισμού σας.

Εαν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει ή εαν επιθυμείτε μια επίσκεψη στον χώρο σας παρακαλούμε επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ