Τρόποι πληρωμής

Στην GoldenGymsService&Techniques μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

1) Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό, μέσω τραπεζικού λογαριασμού μέσω κατάθεσης σε ταμείο ή ΑΤΜ ή με μεταφορά από λογαριασμό σας. Ειδικά για αγορές άνω των 500 € βάσει του νόμου είναι υποχρεωτική η εξόφληση όλου του ποσού μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας.

Μετά την κατάθεση παρακαλώ ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή στείλτε μας αντίγραφο της εντολής πληρωμής στο 2109952931 ή στο info@ώστε να προωθήσουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.

Οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών μας είναι:

ALPHA BANK
IBAN: GR1701402370237002002006871

Όνομα δικαιούχου: ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΓΚΥΜΣ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΕ/ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΓΚΥΜΣ ΣΕΡΒΙΣΙΣ ΕΝΤ ΤΕΚΝΙΚΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN : GR4701710390006039151433010

Όνομα δικαιούχου GOLDENGYMS ΌΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉΣ Ε Ε

Προσοχή: Όλα τα τραπεζικά έξοδα (εξ’ ολοκλήρου) για διατραπεζικές συναλλαγές ή προμήθειες τρίτων βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή.

2) Πληρωμή με κάρτα: πιστωτική, χρεωστική ή prepaid card

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς και το ePOSPayCenter σύστημα που διαθέτει.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας απο το ηλεκρονικό κατάστημα και εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών όπου ενημερώνεστε για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το σύστημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Επιστρέφετε αυτόματα στο διαδικτυακό τόπο της επιχείρησης όπου ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το ποσό αρχικά δεσμεύεται και στη συνέχεια αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν ολοκληρωθεί η τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμος, ημερομηνία λήξης, CVV) τα καταχωρείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ο τρόπος αυτός παρέχει τόσο ασφάλεια όσο και ταχύτητα στην συναλλαγή σας ενώ η επιχείρηση δε λαμβάνει καθόλου γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ούτε μπορει να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική ή την χρεωστική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Σας παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρετε το όνομα που είναι περασμένη η παραγγελία σας.

3)ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος.

Επιπλέον κόστος αντικαταβολής: 3,00€

Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες έως και 100€.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ